Qui som

Fer-Vet SC va néixer l’1 de gener de 1999 per inquietuds mediambientals i amb l’ànim de trobar solucions i donar sortida als residus que es generaven en explotacions ramaderes primer, i centres mèdics i veterinaris després.

La manca d’una legislació clara en alguns aspectes i d’un sistema de gestió senzill en d’altres, així com l’escassa introducció de la cultura mediambiental en aquell moment, feia molt difícil la gestió dels residus, sobretot en l’àmbit agro-ramader.

La idea matriu del nostre projecte era, i és, fer una gestió integral dels residus que es generaven en aquests sectors, aconseguir que el client no s’hagués de preocupar per res, ni dels tràmits burocràtics ni de qualsevol residu que generés o que esporàdicament pogués tenir, i amb una premissa molt clara: el “client petit” és tant bo com el “gran”.

A Fer-Vet ens vam anar especialitzant en aquests sectors i, de mica en mica, vam anar donant sortida a tots aquests residus.

La inquietud que teníem es va estendre llavors a moltes altres activitats a les que ara ja donem cobertura plena.

L’any 2001 ens vam traslladar a Quart (Girona) i vam crear un Centre de Recollida i Transferència (CRT) amb magatzem propi autoritzat que permetia fer una gestió més directa i propera al client i ampliar el camp de residus que cobríem.

La nostra filosofia de treball és: atenció directa, personal i professional, i resposta immediata.

Quan contacteu amb Fer-Vet, la resposta serà directa i immediata. No perdreu el temps entre departaments. Un agent-gestor amb capacitat per resoldre els vostres dubtes i informar-vos de tot el que necessiteu us atendrà en tot i per tot, i durà a terme tots els tràmits necessaris per donar-vos d’alta, complimentar la declaració de residus, emetre certificats de recollida, solucionar problemes o bé, si és el cas, adreçar-vos a una altra empresa que gestioni els vostres residus.

No només som gestors i transportistes de residus, sinó que també et proveïm dels recipients i contenidors homologats i de les bosses pels residus sanitaris del Grup II.

Necessites alguna altra cosa? Demana-la!

 

Tenim tots els permisos

Tenim tots els permisos

Fer-Vet SC és Gestor de Residus autoritzat des de l’any 2001 per l’Agència de Residus de Catalunya amb el codi E-801.02.

Som transportistes autoritzats de residus des de l’any 1999 amb el codi T-1477.

Fer-Vet, SC té un centre propi de recollida i transferència de residus a Quart (Girona).

A Fer-Vet, SC estem al dia pel que fa a les obligacions com a gestor i com a transportista, i en matèria de riscos laborals, protecció dels treballadors i protecció de dades de caràcter personal.

Ens sotmetem periòdicament i satisfactòriament a inspeccions per part de l’Agència de Residus de Catalunya o entitats col·laboradores de la mateixa.

Digues què necessites

Digues què necessites

Digues només què necessites, quins residus tens o quina activitat fas. A Fer-Vet SC ens ocuparem de tot: des de tramitar la sol·licitud de codi de productor de residus fins a la cessió d’aquests a una planta de tractament.

No et preocupis per res, no et caldrà fer res més.

Demana ara el teu pressupost.